Welcome2EP Suupohjassa

Agnes Szeman
Agnes Szeman
agnes.szeman@vuoksi.fi
+358406416374
w2ep_sowo_vari_edited.jpg
lataus.png

Tervetuloa työskentelemään, opiskelemaan ja asumaan Suupohjaan!


Suupohja ei ole vain upean luonnon, vilkkaan kulttuurin tai laajan vapaa-ajan tarjonnan seutu, vaan myös täynnä ammatillisia mahdollisuuksia. Voit työskennellä mm. puu- ja metalliteollisuudessa, logistiikassa, terveydenhuollossa tai elintarvike- ja maatalousalalla. Kunnat tarjoavat tukea yrittäjille. Suupohjan seutuun kuuluvat Isojoki, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva. Seutumme tarjoaa hienoja asuinalueita, monipuolisia koulutusmahdollisuuksia  ja kattavaa vapaa-ajan toimintaa ympäri vuoden. Kulttuurifaneille on laaja valikoima tapahtumia, museoita ja teattereita. Koko aluetta yhdistää Kauhajoen Karhu Basket, joka pelaa koripalloa Suomen mestaruusliigassa. Valitse mistä nautit eniten!


Uuteen maahan muuttaminen ei ole helppoa. VUOKSI kansainvälisyyspalvelujen tarkoituksena on auttaa kohtaamaan muuttoosi liittyviä haasteita.


Oletko uusi tai tuleva suupohjalainen?


Ota yhteyttä Agnesiin. Voit myös varata palveluajan tai kokeilla chat-ominaisuuttamme!


Palvelua on saatavilla suomeksi, unkariksi ja englanniksi sekä tulkattuna useille eri kielille. Palvelut ovat ilmaisia. Lisätietoa Vuoksista sekä kunnista:  Vuoksi, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva.